• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 6: August 16

Inmiddels hebben wij alweer de helft van CampZone achter ons liggen en al een hoop toffe activiteiten en competities mogen organiseren. Gelukkig is CampZone nog lang niet voorbij want het programma staat nog vol met leuke dingen om te doen!

- Rabobank Escape Room: Een nieuwe dag en nieuwe mogelijkheden om de beste tijd neer te zetten! Meld je met je team op tijd bij de Rabo-tent.

- 13:00 Teufel Mario Kart 8 Deluxe: Mario Kart is zoals we gewend zijn weer terug op CampZone, maar deze keer spelen we met de Nintendo Switch! Schrijf je online in en kom om 13:00 uur naar de Stage Area om mee te doen.

- 13:00 NWTV Kratstapelen: Eerder al verplaatst wegens slecht weer maar vandaag lijkt het een heerlijke dag te worden dus gaan we mooie krattentorens bouwen! De begintijd kan een beetje verschuiven ivm opbouwen. Meld je aan het begin bij de aanwezige activiteitencrew om mee te doen.

- 13:30 Nacon Curve Fever: LIJNTJESSSSSS! Sluit je tegenstander in met je lijnen zonder zelf tegen andere lijnen aan te botsen. Simpel maar zeer vermakelijk. Online inschrijven en melden op Discord.

- 15:00 Rabobank Capture the Flag: De Rabobank heeft online een digitale vlag verstopt en aan jou de taak om deze te vinden! Om 15:00 en om 16:30 zijn nog rondes met plaatsen vrij. Er is beperkt plek i.v.m. begeleiding, dus wees op tijd! Er staan 8 laptops, eventueel kun je zelf een laptop en een stoel meenemen. Loop langs om mee te doen!

- 16:00 SteelSeries ARMS: Een nieuwe Nintendo console betekent een nieuwe fighting game en dit jaar is dat ARMS! Sla met je noedelarmen en springveervuisten je vijand knock-out. We spelen ARMS in de Stage Area, maar je dient je wel van tevoren in te schrijven.

- 20:30 Speedlink DDR: Gisteren al heerlijk gedanst tijdens de 90s Party en vanavond gaan we gewoon door! DDR/Stepmania is geweldig om te spelen maar ook voor de kijkers indrukwekkend. Vanaf 20:30 is de Stage Area geopend voor DDR.

- 23:00 Kampvuur met Silent Disco: Het kampvuur wordt vanavond aangevuld met een Silent Disco! Zet je headset op en luister naar de muziek van Dj Jur.

Veel plezier en succes!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..