• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 8: August 18

Helaas begint de dag een beetje vochtig maar dat houdt ons niet tegen! Pak jezelf goed in en kom vanavond het grote CampZone moordmysterie oplossen.

- Rabobank Escape Room: Kom het nieuwe record zetten in de Escape Room! Teams dienen op tijd aanwezig te zijn bij de Rabo-tent.

- 14:00 Rabobank Archery Tag: Het is trefbal, maar dan met een pijl en boog! Verover het drakenei terwijl je probeert de pijlen van je tegenstanders te ontwijken. Schrijf je online in of kom om 14:00 uur naar het activiteitenveld.

- 13:30 Trust Gaming CS:GO: Niet te missen op een LAN-party, dus is ook CS:GO weer terug op CampZone! Zorg er voor dat je team online staat ingeschreven en meld je bij de admin.

- 14:00 Sandberg Minion Masters: MINION MASTERSSSSSSSS! Iedereen heeft de game van ons gekregen dus is er ook geen reden om niet mee te doen aan deze competitie. Schrijf je online in en meld je op Discord.

- 15:00 Tinker Area Open: Kom gezellig tinkeren en solderen in de Stage Area!

- 20:00 Rabobank Live Cluedo: Er is een moord gepleegd op CampZone en wij vermoeden dat iemand van de crew de dader is! Volg de hints en los de puzzels op om de dader te ontmaskeren. Verzamel je team in de Stage Area om mee te doen.

Veel plezier en succes.

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..