• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 1: August 11

Na een ietwat vochtige en modderige openingsnacht staan wij alweer klaar om van de eerste officiële dag van CampZone een mooi feestje te maken. We beginnen het programma "rustig" maar (hopelijk) wel groots!

Rabobank Escape Room: Elke dag is de Escape Room open voor bezoekers om de uitdaging aan te gaan! Heb je je ingeschreven dan is er al contact met je opgenomen om je keuze te bevestigen of een ander tijdsslot te kiezen (zo niet, je krijgt nog bericht). Wees op je bevestigde tijd aanwezig bij de Rabobank-tent, daar zullen wij je verder helpen!

- 20:00 uur Mystery Fair: Kom vanavond naar de Stage Area waar er een wonderlijke wereld vol magie en mysterie voor je open gaat! Test je geluk en kunde met onze middeleeuwse spelletjes waar je natuurlijk toffe prijzen mee kan winnen! Wie voorgaande jaren aanwezig was bij de Kermis en het Casino weet ongeveer wat je kan verwachten tijdens deze doldwaze Fair! LET OP: mocht het weer plots tegen gaan zitten (heftige regen, wind etc) dan verplaatsen wij de Mystery Fair naar later op het programma deze week. Dit doen wij alleen als noodoplossing.

23:00 Kampvuur: Het eerste kampvuur van CampZone 2017 staat voor vanavond gepland! Kom na de Fair gezellig allen jezelf warmen aan het drakenvuur. LET OP: alleen als het weer het toe laat!

Dat wordt dus hopen dat de hele dag net zo zonnig blijft als de ochtend! Geniet van de eerste dag en veel plezier!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..