• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 3: August 13

We hebben weer een geweldige opening gehad met een overvolle zaal en een goed aantal prijswinnaars. Hopelijk hebben jullie allemaal van de show genoten, wij in ieder geval wel! We zetten het feestje gewoon door want ook voor vandaag staat er een hoop tofs op het programma:

– Rabobank Escape Room: Teams die zich opgegeven hebben voor de Escape Room en voor vandaag een tijdsslot bevestiging hebben gekregen, meld je op tijd bij de Rabo-tent om te proberen de beste tijd te zetten!

– 13:00 Trust Gaming Rocket League: Voetbal met raketauto’s! Inmiddels een razend populair en bliksemsnelle game, dit jaar spelen we Rocket League in duo’s. Zoals bij elke compo, schrijf je vantevoren in online en meld je op Discord bij de admin.

– 13:00 Tinker Area open: Kom gezellig tinkeren, knutselen en solderen in de Stage Area!

 13:30 Nacon Speedrunners: De compo’s van vandaag staan in het teken van snel, sneller en snelst! Zet je beste beentje voor en red de stad voordat de andere helden dat kunnen doen. Inschrijven en melden bij de admin als je mee wilt doen.

– 13:30 Low Tech Cosplay Competition: Voor alle cosplayers en cosplay-aspiranten op CampZone organiseren wij samen met Proptimum weer de Low Tech Cosplay compo! Probeer met karton en een hoop andere zooi het mooiste kostuum te maken.

– 14:00 Speedlink Table Soccer: Lekker traditioneel aan de tafelvoetbaltafel draaien met je partner, het kan vandaag op CampZone! Kom om 14:00 uur naar de witte keet van Clan BadJas om je aan te melden voor deze activiteit.

– 21:00 Illusionist Jochem Nooyen: Kom naar de Stage Area voor een avond vol verwondering en magie. Jochem Nooyen neemt je mee naar de wereld van het onbekende en maakt het onmogelijke mogelijk! Neem je eigen stoel mee, er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

Weer een goede lijst aan leuke dingen om te doen dus. Veel plezier en veel succes!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..