• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 5: August 15

Ook voor de vijfde dag van CampZone staat er veel leuks op het programma. Competities, activiteiten en een geweldige feestavond als afsluiter.

– Rabobank Escape Room: Kom met je team naar de Rabo-tent om de de hackers op heterdaad te betrappen en de beste tijd neer te zetten!

– 13:00 Speedlink League of Legends: Natuurlijk een regulier onderdeel van elk gaming evenement, dus ook hier op CampZone! Schrijf je team van 5 van tevoren in online en meld je op tijd op Discord bij de admin.

– 13:30 Trust Gaming Worms Reloaded: Verplaatst van donderdag naar vandaag. Schiet de wormen van je vijand de hemel in voordat jouw eigen wormen lijkenvoer worden! Op tijd online inschrijven en melden.

– 14:00 The High NWTV Challenge: Op 6 meter hoogte zonder houvast over een balk naar de overkant wandelen. Perfect om je hoogtevrees te overwinnen of om te laten zien dat jij nergens bang voor bent! Mee doen kan door je te melden bij de aanwezige activiteitencrew.

– 14:00 Rabobank Banking4Food: Vandaag wordt de agrarische tak van de Rabobank uitgelicht op CampZone. Ge├»nteresseerd? Kom dan langs bij de Rabo-tent!

– 14:00 Tinker Area Open: De Tinker Area is weer open voor bezoekers om lekker te komen knutselen en solderen!

– 19:30 Nacon Smash Bros: De leukste console compo’s zijn ook weer terug op CampZone met vandaag Super Smash Bros. voor WiiU! De competitie vindt plaats in de Stage Area, maar schrijf je van tevoren wel online in.

– 22:00 CampZone 90s Party: Herleef je jeugd met alle hits uit de jaren ’90. Er staat een geweldig nostalgische en toffe feestavond gepland die je zeker niet wilt missen! Vanaf 22:00 is iedereen welkom in de Stage Area.

Veel plezier en succes!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..