• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 2: August 12

UPDATE: De Mount Your Friends competitie is verplaatst naar maandag 14 augustus om 14:00 uur!

CampZone 2017 begon goed met onze grootse Mystery Fair en gelukkig hadden wij goed weer! Helaas is dat vandaag wel anders, wat jammer genoeg betekent dat wij de Kratstapelen activiteit moeten verzetten. Door de regen en de wind is het voor ons net iets te gevaarlijk om dit vandaag door te laten gaan. In plaats daarvan kun je vanmiddag om 1 uur naar Stage Area komen om mee te doen aan Mega Twister! Natuurlijk hebben we ook meer op het programma staan:

– Rabobank Escape Room: Een nieuwe dag met nieuwe kansen! Let op je bevestigde tijd en zorg dat je op tijd bent bij de Rabo-tent om met je team de beste tijd neer te zetten.

– 13:00 uur Nacon Mega Twister: Ter vervanging van de Kratstapelen activiteit, Mega Twister in de Stage Area! Kronkel je een weg door een berg mensenmassa en blijf als laatste staan. De lenigste slangenmensen winnen prijzen gesponsord door Nacon.

– 13:00 uur Tinkering Workshop SMD Solderen: De Tinker Area is weer terug en begint goed met een educatieve en leuke workshop solderen!

– 13:30 NWTV HearthStone: Het gaat een spannende competitie worden, zeker met de release van de Knights of the Frozen Throne expansion. Zorg dat je online ingeschreven staat en je je aangemeld hebt bij de admin!

– Bootcamp Mathia: Leer met Streamer Mathia hoe je als gamer toch fit en sterk kan blijven zonder dat het je hele dag kost!

– 20:00 Avondprogramma Opening/Cosplayshow/Bingo: Vanaf 8 uur vanavond is de Stage Area open voor het bekende avondprogramma! Aanschouw onze openingsvideo voor de zeventiende editie van CampZone, moedig je favoriete cosplayer aan tijdens de show en win dikke prijzen met onze CampZone Bingo! Wees er op tijd bij als je een leuk plekje in de zaal wilt of neem je eigen stoel mee.

Een overvolle zaterdag dus weer! Veel plezier, houd het warm en succes!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..