• CampZone 2017
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

CampZone Day 7: August 17

De zevende dag van CampZone is aangebroken en we hebben weer leuke activiteiten en competities op het programma staan om aan mee te doen!

- Rabobank Escape Room: Er zijn nog steeds mogelijkheden om de beste tijd van CampZone neer te zetten! Meld je met je team op tijd bij de Rabo-tent.

- 13:00 ICTZ PUBG competition: Het woord is er uit en wij mogen met trots de PUBG competitie organiseren op CampZone! De inschrijvingen gaan hard en het lijkt nu al de grootste compo van dit jaar te zijn. Wil je graag mee doen, schrijf je dan op tijd in en zorg dat je klaar staat om te beginnen om 13:00 uur.

- 13:00 ICTZ Pitch Your Bullshit Automation Briefing: Vandaag krijg je de kans om je wildste en vreemdste ideeën met je team uit te werken! Wees om 13:00 uur aanwezig in de Stage Area voor de briefing.

- 13:30 ICTZ Medische Misser in het Kronenbergziekenhuis: Door een fout zijn er patiënten in het Kronenbergziekenhuis besmet geraakt. Aan jou de taak om deze patiënten op te sporen voordat het tegengif niet meer werkt! We zien je graag in de Stage Area.

- 14:00 Tinker Area Open: Kom gezellig tinkeren en solderen in de Stage Area!

- 14:00 NWTV Dartvoetbal: Leef je agressie uit op ons levensgrote dartbord en ga voor die 180 punten! Goed mikken en hard trappen kunnen voor jou de overwinning betekenen. De starttijd kan mogelijk verschuiven. Mee doen kan door je te melden bij aanwezige activiteitencrew.

- 20:00 Pitches ICTZ Bullshit Automation: Tijd om je briljante ideeën te pitchen aan het ICTZ publiek!

- 20:30 Acer Predator PowerPoint Karaoke: Onvoorbereid presentaties geven is gauw een van de ongemakkelijkste dingen die je in het bedrijfsleven kan mee maken, dus wij hebben er een spelletje van gemaakt! We kiezen willekeurig mensen uit het publiek, dus wil je mee doen, wees dan aanwezig in de Stage Area.

- 23:00 Kampvuur: We sluiten de dag af met een kampvuur.

Veel plezier en succes!

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..